e
Banner

Etiketler: yeşil lojistik belgesi



Alışan Lojistik “Yeşil Lojistik Belgesi” aldı


Yayın: 02-03-2023
Kategori: Lojistik

Yerel ve küresel pazarda inovatif, esnek ve entegre teknolojik çözümleri ile müşterilerine güç katan, çevre dostu uygulamaları ve sürdürülebilirlik faaliyetleri ile adından sıkça söz ettiren Türkiye’nin önde gelen lojistik hizmet servis sağlayıcılarından Alışan Lojistik, “Yeşil Lojistik Belge”si almaya hak kazanarak Türkiye’de bu belgeye sahip iki firmadan biri oldu.




EKOL ‘Yeşil Lojistik Belgesi’ aldı


Yayın: 06-03-2023
Kategori: Lojistik

Ekol Lojistik, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdürlüğü tarafından verilen “Yeşil Lojistik Belgesi”ni almaya hak kazandı. 




TET Global Lojistik “Yeşil Lojistik Belgesi” aldı



Lojistik sektörünün öncü firmalarından TET Global Lojistik çevre dostu uygulamaları ve sürdürülebilirlik kapsamındaki faaliyetleri ile “Yeşil Lojistik Belge”si almaya hak kazanarak Türkiye’de bu belgeye sahip sayılı firmalardan biri oldu.




Omsan Logistics’e ‘Yeşil Lojistik Belgesi’


Yayın: 23-05-2023
Kategori: Lojistik

Daha yeşil bir dünya için sürdürülebilirlik alanında somut adımlar atmayı sürdüren Omsan Logistics, T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdürlüğü’nce, dengeli, bütünleşik, çevreyle dost ve sürdürülebilir yük taşımacılığının desteklenmesi amacı ile hazırlanan ‘Kombine Taşımacılık Yönetmeliği’ kapsamında ‘Yeşil Lojistik Belgesi’ almaya hak kazandı.




Medlog Türkiye, Yeşil Lojistik Belgesi aldı


Yayın: 11-03-2024
Kategori: Lojistik

Medlog Türkiye, “Yeşil Lojistik Belgesi” almaya hak kazanarak yeşil lojistik ilkelerine bağlı daha sürdürülebilir bir gelecek için taahhüdünü sürdürüyor.